Vækst i forårshaven 🏡

Foråret er over os, og vi begynder at nyde de grønne områder, på arbejdspladsen eller hjemme. Der er nok mange, som bruger helligdagene i haven og bl.a. ser, hvor fint krokussen vil stå derude, og at også forsytiaen forhåbentlig er sprunget ud.

Vedligeholdelse af grønne arealer

Vores inspektør Dorte Christensen har ansvaret for vores gartner afdeling, der vedligeholdelser grønne arealer hos vores virksomheds- og ejendomskunder. Dorte kommer med et par gode råd til, hvordan vi fremmer den gode vækst i forårshaven:

Er du til biodiversitet og vilde bede, så lav en lille blomstereng på et stykke græsplæne, så der bl.a. kommer sommerfugle og insekter.

Trænger din virksomhed eller arbejdsplads til at få vedligeholdt de grønne arealer? Kontakt os på 43 99 99 99 eller info@aaren.dk, så finder vi en god løsning sammen.

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.