Vedligeholdelse og rengøring af parkeringsfaciliteter

Har jeres parkeringskælder, parkeringshus eller udvendige parkeringsarealer oliepletter, støv og snavs alle vegne? Så har vi løsningen.

Maskine som rengøre parkeringsfaciliteter

En traditionel rengøring af en parkeringskælder med maskiner uden vand får støv til at flyve rundt med risiko for skader på biler og sensorer, og det kan medføre omkostninger til reparationer. Gulvbelægningen skal løbende rengøres, da det ellers kan tage skade af snavs fra gummirester og bremsestøv.

For at undgå dette har vi investeret i en effektiv kombineret feje-gulvvaskemaskine, som fejer og vasker med cyklonfiltre. Det gør dels, at der ikke kommer støv over det hele, og dels at der kan vaskes store arealer på kort tid, i de tidsrum hvor der er få eller ingen biler parkeret.

Med korrekt dosering af et specialmiddel fjerner maskinen alt snavs, bl.a. genstridige oliepletter, og efterlader de hvide P-striber helt hvide igen. Også riste og ramper bliver effektivt renset og vasket, kørselssikkerheden på rampen bevares; blade, sne og sjap kan gøre en glat rampe endnu glattere, hvilket kan vanskeliggøre bremsning og øge bremselængden.

Forskellen efter rengøring af parkeringskælder

Vores specialiserede team er eksperter i at fjerne selv de mest vanskelige pletter. Teamet ved hvor længe midlet skal trække på hver plet og hvor mange gange maskinen skal køre frem og tilbage for at opnå det bedste resultat, så jeres altid fremstår parkeringsfaciliteter fremstår rene og pæne.

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.