Kæmper du med rotter, så hjælper vi dig med at vinde kampen

Rotter er svære at fange og komme af med. De gnaver i alt, der er blødere end jern, og er et ubehageligt skadedyr at have.

De smidige rotter kan klemme sig igennem huller på ca. 2 cm. De kan være alle steder ude og inde. Selvom de ikke lever så længe, så får de 4-5 kuld under om året, og der er ca. 4-12 unger pr kuld. Så de formerer sig hurtigt. Samtidig kan de overføre over 50 sygdomme.

Rottefælder uden gift

Der findes mange forskellige måder at bekæmpe rotter på. Vi har et samarbejde med Tec-SolutionZ, som har udviklet nye innovative rottefælder. Tec-SolutionZ har fokus på grøn og effektiv bekæmpelse, uden brug af gift.

Tec-SolutionZ har to typer af rottefælder; en til overfladen og en til kloakken. Fælles for dem, at de afliver rotten med det samme. Fælderne er automatiske, så man sparer tid på at indstille fælden hver gang en rotte er gået i den, og sænker dermed driftsomkostningerne.

Rottens fjende på overfladen

Goodnature GN A-24 stopper med stor effektivitet rotteproblemer.

Der er tre typer:

  • En til brug over alt
  • En til brug på offentlige steder, hvor rotterne skærmes væk
  • En til brug i aflåste rum.


Fælderne er mekaniske, effektive og et sikkert valg til human rottebekæmpelse. De er udstyret med et lokkemiddel og selvlader automatisk efter at have været i brug.

Rottens værste fjende i kloakken

Tec-SolutionZ rottefælde

WISETRAP installeres i kloakbrønde. Når fælden registrerer bevægelse eller kropsvarme fra en rotte, skyder den og afliver rotten med en række spyd.

Efter aflivning trækker spyddene sig tilbage og rotten skyldes bort med kloakvandet.

Fælden bliver automatisk klar igen. Samtidig med at den dokumenterer ”fangsten” via trådløs kommunikation.

Ring til os på 43 99 99 99, hvis vi skal bekæmpe rotter hos jer.

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.