Ejendomsservice

Anders Andersens Rengøring leverer pålidelig ejendomsservice til store bolig- og erhvervsejendomme. Vi sørger for omfattende vedligeholdelse fra kælder til kvist, både indendørs og udendørs. Vores erfarne team tilpasser ydelserne til dine behov, sikrer flottere opgange med vores unikke trappevasksystem, og tilbyder alt fra tagrenderens til snerydning til akut skadeservice. Læs mere.
Eksempler på services i
Ejendomsservice
Hovedrengøring efter håndværkere

Hovedrengøring efter håndværkere

Hovedrengøring trappeopgang

Hovedrengøring af trappeopgang

Server-rumrengøring

Rengøring i serverrum

Trappevask

Trappevask

Rengøring af flyttelejligheder

Rengøring af flyttelejligheder

Vicevært afløsning

Vicevært afløsning

Rengøring af vaskeri

Rengøring af vaskeri

Vi klarer udfordringerne for bolig- og erhvervsejendomme, både inde og ude.

Anders Andersens Rengøring er en stabil og effektiv leverandør af ejendomsservice. Vi vedligeholder hele ejendommen, fra kælder til kvist, og med vores trappevasksystem sikrer vi desuden, at opgangene altid står flotte og indbydende.

Vores erfarne inspektørteam bringer årtiers ekspertise til bordet og har specialiseret sig i at etablere en velkørende rengøringsdrift på selv de største og mest komplekse ejendomme i Danmark.

Ejendomsservice

Vi tilpasser vores serviceydelser for at imødekomme dine specifikke behov og sikre, at din ejendom altid forbliver i optimal stand, uanset størrelse eller kompleksitet.

Suveræn trappevask med unikt system
• Bedre kvalitet – ren moppe/klud til hver etage.
• Bedre ergonomi – ingen opvridninger og løft.
• Bedre miljø – 90 % vandbesparelse.

I vores trappevask-system anvender vi en ren sæbevædet gulvklud for hver eneste etage. Ingen beskidte klude eller snavset vand. Der bruges således 3-4 rene gulvklude i en opgang til tredje sal. Dette giver et klart bedre og renere vaskeresultat.

Komplet ejendomsservice
En ejendom skal både være behagelig at opholde sig i og se præsentabel ud. Vind og vejr sætter sine spor på matriklen, og derfor trænger ejendommen til tider til en omgang specialrengøring.

En specialrengøring af ejendommens områder betyder nemmere vedligehold af ejendommen og længere levetid for materialerne. Det kan være alt fra en rengøring af jeres p-kældre til en tagrenderens. Vores teams kan også sørge for, at legepladser og bænke er fri for alger.

Vores udendørsserviceafdeling sikrer smukke og velplejede grønne områder. Afdelingen er uddannede og erfarne anlægsgartnere. De sørger også for snerydning og saltning om vinteren.

Og skulle der opstå akutte udfordringer, så har vi også løsningen! Vi tilbyder Skadeservice 24/7 til kunder, som akut mangler hjælp til at begrænse skadernes omfang.

Anders Andersens Rengørings serviceløsning til trappevask og ejendomsrengøring er blevet certificeret som serviceydelse i henhold til Svanemærket og de skrappeste miljøkrav i branchen

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med store og små spørgsmål.

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 43 99 99 99 eller skrive til info@aaren.dk

Interesseret i:

Ejendomsservice

Indtast dine oplysninger herunder, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt