Erhvervsrengøring

Rengøring til erhverv i høj kvalitet – dag efter dag, år efter år. I Anders Andersens Rengøring har vi årtiers erfaring med at levere håndværksmæssigt kvalitetsarbejde gennem grundig uddannelse, synlig ledelse og dygtige medarbejdere. Læs mere.

I Anders Andersens Rengøring har vi årtiers erfaring med at levere håndværksmæssigt kvalitetsarbejde gennem grundig uddannelse, synlig ledelse og dygtige medarbejdere. Vi har opnået at sætte vores præg på effektiv kvalitetsrengøring i hele branchen landet over.

Erhvervsrengøring

Vi er stolte af vores omfattende erfaring og ekspertise inden for rengøringsbranchen. Vores team ved, hvad der kræves for at levere skinnende rengøringsresultater, og vi har bygget vores gode ry på det.

En grundig daglig rengøring af kontoret bidrager i ligeså høj grad til et bedre indeklima, hvilket resulterer i gladere og mere effektive medarbejdere.
Vores svanemærkede erhvervsrengøring sørger for, at dine arealer altid er flotte, præsentable og behagelige at opholde sig i. Rent ud sagt gør vi rent.

Vi skræddersyr selvfølgelig vores løsning til dine behov. Vores dygtige planlæggere har den tekniske og praktiske viden i at sammensætte den mest optimale løsning til dine arealer, med fokus på kvaltiet og effektivitet. Så medarbejdere og gæster får den bedste oplevelse af dit kontor – hver dag.

Anders Andersens Rengøring var Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der opnåede Svanemærkning, i 2011.

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med store og små spørgsmål.

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 43 99 99 99 eller skrive til info@aaren.dk

Interesseret i:

Erhvervsrengøring

Indtast dine oplysninger herunder, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt