Vi fjerner edderkopper og insekter – og forebygger, at de kommer igen

Vi sprøjter insektmiddel de rigtige steder på facaden, f.eks. ved fugekanterne på vinduerne og derved fjerne og forebygge forekomst af både edderkopper og insekter. Dette vil i lang tid fremover sikre en pænere facade og renere vinduer. Læs mere.
Eksempler på services i
Vi fjerner edderkopper og insekter – og forebygger, at de kommer igen

Edderkopper giver et farligt svineri på facader og vinduer

Vi foretager ofte bekæmpelse af insekter på bygningsfacader. Insekterne findes i tusindvis på bygningernes facader, hvor de lægger æg i nicher og kroge, fx tæt op af vinduesrammer.

Vi anvender lifte, og kan tilføre insektmiddel på selv de mest besværlige steder på facaden.

Især edderkopper er et problem. Når deres æg klækkes, pibler hundredvis af bittesmå edderkopper til alle sider, og spredes på facaden. Der dukker spindelvæv op alle mulige steder, og de bliver mere og mere grimme og snavsede at se på, efterhånden som støv og skidt fra luften sætter sig.  

Derudover medfører det også flere edderkopper og andre smådyr indenfor, fordi de finder vej gennem revner og åbninger omkring vinduer, udluftningskanaler mv.  

Lad os sætte en stopper for insekter og grimme spindelvæv på facaden.

“Dette er blot pladsholdertekst. Bliv ikke forskrækket, da dette kun er her for at fylde plads, da dit færdige indhold ikke er klar endnu. Når vi har færdiggjort dit indhold, erstatter vi denne pladsholdertekst med dit rigtige indhold.”
Lars Larsen, CEO @ Jysk

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med store og små spørgsmål.

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 43 99 99 99 eller skrive til info@aaren.dk

Interesseret i:

Vi fjerner edderkopper og insekter – og forebygger, at de kommer igen

Indtast dine oplysninger herunder, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt