Vi fjerner skimmelsvamp, kalk og duelort

Vinteren sætter gang i skimmelsvampen. Når det er koldt, varmer vi boligen godt op, men glemmer ofte at lufte ordenligt ud, så fugten fjernes. Især steder med stillestående luft, fx bag skabe, dannes fugtige overflader, der udvikler sig til skimmelsvamp. Kuldebroer og utætte fuger i murværket kan ligeledes forårsage fugt og skimmelsvamp.

Akut skadeservice 24/7

Opdager man skimmelsvamp i lejligheden eller huset, gælder det om at få det fjernet hurtigst muligt. Mange svampesporer gør folk syge. Det er vigtigt at kontakte en ekspert med de nødvendige certificeringer, så det sikres, at skimmelsvampen fjernes korrekt og at dette dokumenteres i form af før- og efterkontrol.

Skadeservice med kvalitetssikring

MycoMeter test afslører skimmelsvampens art og koncentration.

Vores skadeserviceafdeling har mange års erfaring med skimmelsvamp og er certificeret i prøvetagning/analyse med både MycoMeter® test, MycoMeter-Air® og Agarplade test samt bakterieanalyse med Bactiquant-metoden. Procedurerne, fra forhåndsvurdering til reetablering og slutrengøring, ligger på ryggraden. De afslutte med kvalitetskontrol og dokumenterer dette i en rapport, så der er garanti for et godt resultat første gang.

Duerne indtager altaner og afsatser

I den kolde tid søger duer varme og læ, og sætter sig godt tilrette på altanerne og afsatser. Ud over, at deres ekskrementer giver et farligt svineri på altanen og andre steder på bygningen, kan det også være sundhedsfarligt.

Duelort kan indeholde bakterier, der gør os syge, hvis vi kommer i berøring med det; fx salmonella, campylobacter og andre bakterier. Det er vigtigt at få fjernet duelorten på en forsvarlig måde, og det kan vores skadeservice også hjælpe med.

Afkalkning, opskuring og meget mere

Vores Task Force team er eksperter i at håndtere specialopgaver og særligt krævende rengøringsopgaver. Det tager sig af ad hoc opgaver, der kræver en ekstraordinær viden og erfaring at løse. Det kan være oprydning og rengøring efter dødsbo, afkalkning, opskuring og dybderens mv.

 

Medarbejderne i teamet har bl.a. specialiseret sig i at opskure hårde gulve, så det kommer til at fremstå med en flot finish uden at tage skade af den grundige behandling. Fx fjerner de selv det værste kalk i toiletter, fjerner fedt, snavs og madrester i køkken, komfur og ovn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ring 43 99 99 99 eller skriv til info@aaren.dk, hvis du har brug hjælp til opgaver som ovennævnte.

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.