Vidste du at tilstoppede tagrender kan give skader på din bygning?

Efteråret er over os og vi anbefaler at man renser sine tagrender 1 – 2 gange om året, og netop nu er det vigtigt at få renset tagrenderne. Da tagrenderne bliver fyldt med regn, slud og blade, løv grene samt rester af mos og anden uvelkommen bevoksning fra dit tag. Det giver tilstoppede nedløbsrør, så vandet løber alle andre steder hen end ned i afløbet.

Rens af tagrender

Hvorfor anbefaler vi tagrenderensning?

Tilstoppede tagrender eller nedløbsrør kan ødelægge din bygning og kan medføre svampe- og andre bygningsskader. Og beskidt vand og andet fra tagrender kan tilsmudse og nedbryde din facade.

Forsikringen dækker desuden ikke skaderne, hvis de er opstået pga. manglende tagrenderensning. Samtidig er levetiden på tagrender og nedløbsrør længere med regelmæssig rensning af tagrenden.

  • Du ringer og vi udfører, på aftalte dag.
  • Vi udfører efter fast plan en til to gange om året.
  • Vil du selv rense tagrende, kan du leje liften af os – se her: AAR Liftkatalog

 

Vi udfører naturligvis også inspektion af jeres tagrender.

Vi renser dine tagrender – uanset højde

Vi har branchens største lift program, og lifte til at klare rens af tagrender i alle højder. Vi bruger lifte for at øge sikkerheden, og gøre arbejdet bedre og nemmere for vores medarbejdere og kunderne.

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.