Effektiv algerens

Specialiseret team med stor erfaring i algerensning sikrer grundig og sikker afrensning af forskellige overflader ved hjælp af mobile hedvandsanlæg og skånsomt algemiddel. Læs mere.
Eksempler på services i
Effektiv algerens

Vores specialiserede team, der har stor erfaring med algerens, sikrede en grundig og sikker afrensning af både facader, tage og tagvinduer.

Hvad er algerensning? 🧼

Algerensning indebærer afrensning af alger og grønne belægninger fra forskellige overflader som fliser, legepladser, tage, tagvinduer og facader. Det er vigtigt at vælge den rette metode for at opnå de bedste resultater uden at skade overfladen.

Vi anvender mobile hedvandsanlæg til at påføre vores skånsomme algemiddel. Efter påføringen lader vi midlet sidde, og regn og vejrets påvirkning fjerner derefter algemidlet, hvilket efterlader overfladen ren og flot. Denne metode er skånsom og effektiv, og beskytter overfladen.

Sikkerhed er en central del af vores arbejde. Vores team er uddannet til at arbejde sikkert i højden og under forskellige forhold, hvilket sikrer både medarbejdernes og bygningens sikkerhed. Vi har særligt fokus på sikre arbejdsmetoder ved rensning af tagvinduer, hvor arbejdet kræver ekstra omhu. 🦺

“Dette er blot pladsholdertekst. Bliv ikke forskrækket, da dette kun er her for at fylde plads, da dit færdige indhold ikke er klar endnu. Når vi har færdiggjort dit indhold, erstatter vi denne pladsholdertekst med dit rigtige indhold.”
Lars Larsen, CEO @ Jysk

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med store og små spørgsmål.

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 43 99 99 99 eller skrive til info@aaren.dk

Interesseret i:

Effektiv algerens

Indtast dine oplysninger herunder, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt