Skimmelsvamp-renovering

Anders Andersens Rengøring har enestående ekspertise og erfaring i at bekæmpe skimmelsvamp, herunder af fjerne den fugt, der har forårsaget fremkomst af skimmelsvamp. Læs mere.

Anders Andersens Rengøring har enestående ekspertise og erfaring i at bekæmpe skimmelsvamp, herunder af fjerne den fugt, der har forårsaget fremkomst af skimmelsvamp.

Ved mistanke om skimmelsvamp i bygninger, foretager vi besigtigelse med måleudstyr og prøvetagning for at se, om der er tale om skimmelsvamp, og hvor kraftig den eventuelle forekomst er.

Herefter opstilles en løsning og tidsplan for arbejdets udførelse.

Er det akut vandskade, rykker vores team hurtigt ud med udstyr til at bortpumpe vand og affugte efter behov. Ved overløb fra kloak opsuger og opsamler vi slam og mudder, og følger op med slutrengøring. Hvis det skønnes nødvendigt kan vi efter rengøringen give de ramte områder en forebyggende bakterie- og svampedræbende behandling.

Vi foretager også gerne rengøring, nedpakning og opbevaring af indbo og effekter, hvis der er behov for dette i forbindelse med en vandskade og skimmelsvamp-renovering.

“Dette er blot pladsholdertekst. Bliv ikke forskrækket, da dette kun er her for at fylde plads, da dit færdige indhold ikke er klar endnu. Når vi har færdiggjort dit indhold, erstatter vi denne pladsholdertekst med dit rigtige indhold.”
Lars Larsen, CEO @ Jysk

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med store og små spørgsmål.

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 43 99 99 99 eller skrive til info@aaren.dk

Interesseret i:

Skimmelsvamp-renovering

Indtast dine oplysninger herunder, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt