Snerydning

Sne, kulde og glatte veje kan hurtigt ændre trafiksituationen på stier og veje rundt om din ejendom eller virksomhed. Sker det, gælder det om at have en løsning klar, fx med en sne/salt aftale med Anders Andersens Rengøring.

Vi følger DMI’s lokale glatførevarsel for dit lokalområde og rykker ud til snerydning og/eller saltning døgnet rundt.

Ofte handler det om glatførebekæmpelse i form af saltning. Andre gange skal store mængder sne ryddes af vejen for at gøre gangstier, tilkørselsveje og p-pladser brugbare. Mange steder kombineres brug af store traktorer med plov og saltspreder på veje med håndførte fejemaskiner og redskaber på stier, ved indgangspartier mv. Læs mere.
“Dette er blot pladsholdertekst. Bliv ikke forskrækket, da dette kun er her for at fylde plads, da dit færdige indhold ikke er klar endnu. Når vi har færdiggjort dit indhold, erstatter vi denne pladsholdertekst med dit rigtige indhold.”
Lars Larsen, CEO @ Jysk

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med store og små spørgsmål.

Du har altid mulighed for at kontakte os på telefon +45 43 99 99 99 eller skrive til info@aaren.dk

Interesseret i:

Snerydning

Indtast dine oplysninger herunder, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt