Erhvervsrengøring

Vi har en anden løsning - Vi har en anden kvalitet

Kvalitetsrengøring fra første dag

Rengøring til erhverv i høj kvalitet – dag efter dag, år efter år. I Anders Andersens Rengøring har vi årtiers erfaring med at levere håndværksmæssigt kvalitetsarbejde gennem grundig uddannelse, synlig ledelse og dygtige medarbejdere.

Med mere end 50 års erfaring har vi opnået at sætte vores præg på kvalitetsrengøring landet over.

Vi er stolte af vores omfattende erfaring og ekspertise inden for rengøringsbranchen. Vores team ved, hvad der kræves for at levere skinnende rengøringsresultater, og vi har bygget vores gode ry på det.

Vores svanemærker erhvervsrengøring sørger for at dine arealer altid er flotte, præsentable og behagelige at opholde sig i.

Industriel rengøring med gulvvaskemaskine

Specialrengøring

Udover den daglige rengøring på kontoret har vi specialiseret os i en række specielle rengøringsopgaver.

Vi kan blandt andet hjælpe vores kunder med:

Vores driftsafdeling og tekniske afdeling besidder den nødvendige tekniske og praktiske viden til at håndtere udfordringer og specielle opgaver inden for rengøring.

GMP rengøring

GMP-rengøring

Anders Andersens Rengøring har en organisation specialiseret i GMP-rengøring – herunder sterilrengøring og nulstillinger samt hygiejneservices i laboratorier.

Vi er stolte af at tilbyde vores mange års ekspertise inden for GMP-rengøring med et team af specialuddannede fagfolk. Den type rengøring stiller stadigt større krav til personalet, og vores erfaring og viden er nøglen til at imødekomme disse krav. Kravene, som skærpes hele tiden, er helt essentiel for vores kunders værdikæde, indtjening og vækst.
 
At udføre den type rengøring er ikke blot en opgave, det er en specialopgave. Hos Anders Andersens Rengøring er vi dedikerede til at sikre, at vores klienters krav og forventninger inden for GMP- og sterilrengøring altid opfyldes med den højeste kvalitet og nøjagtighed.

Opskuring af gulv

Opskuring af gulve

Oliering

Oliering af trægulve

Polstrede møbelrens

Polstrede møbelrens

Hovedrengøring

Hovedrengøring

GxP-Rengøring

GxP-rengøring

Glad Anders Andersens Rengørings medarbejder, der rengør et bord hos vores kunde i Taastrup

Erhvervsrengøring

Kontakt os

Vi sikrer den rette løsning, til den rette tid og pris.