Maria Kabat

TILSYNSFØRENDE i ejendomsservice
Maria har været tilsynsførende i 17 år hos Anders Andersens Rengøring og startede som trappevasker. Hun styrer daglig drift for en stor kunde i Ørestaden og flere ejendomme i København, med ansvar for løn, fakturering og support til kollegaer. Som arbejdsmiljørepræsentant sikrer hun god trivsel og deltager i kundemøder.

”Jeg har været tilsynsførende i 17 år og startede som trappevasker for 22 år siden. Det at have prøvet arbejdet som trappevasker giver mig en god viden og erfaring, når jeg har kontakt med kunder og kollegaer. Jeg kan sætte mig i begges sted, hvilket gør det nemmere at løse potentielle udfordringer, forstå og hjælpe dem”. Maria styrer til daglig en af vores store kunder i Ørestaden, og har samtidig en masse store ejendomme rundt i København.

”Jeg har med årene fået mere og mere erfaring. I dag har jeg den daglige kontakt med kundernes kontaktpersoner, vagter, facility medarbejdere og kollegaer. Jeg står for løn, fakturering og koordinering af varer og leveringer. Det er også mig, kollegaerne ringer til, når de skal melde sig syge eller har brug for hjælp. Jeg går meget op i, at mine kollegaer har det godt, og støtter dem. Det er vigtigt, at nye kollegaer føler sig velkommen og lyttet til, så jeg er ude og følge op på dem løbende. Det er også en af grundene til, at jeg er blevet arbejdsmiljørepræsentant. Jeg deltager også ved opstarts- og statusmøder hos kunderne”.

Andre medarbejderhistorier

Medarbejderhistorier

Ewa Christensen

Medarbejderhistorier

Tina Jørgensen

Medarbejderhistorier

Ejaz Ahmed