Ejendomsservice

Vi klarer boligselskabets og -foreningens udfordringer, både inde og ude

Rengøring af trappe i opgang

Ejendomsdrift til selv de helt store boligselskaber

Anders Andersens Rengøring er en stabil og effektiv leverandør af ejendomsservice til beboelses- og erhvervsejendomme. Vi sikrer ejendommen fra kælder til kvist, vores ekspertviden og gennemarbejdede trappevask system sikrer flotte opgange.

Vi sørger også for at de grønne udendørsarealer byder gæster og beboere varmt velkommen. Sammen med vores skadeservice og viceværtsservice, kan vi sikre en præsentabel ejendom – hver dag.

SUVERÆN TRAPPEVASK MED UNIKT SYSTEM

ANDEN RENGØRING

Vedligeholdelse af udendørsarealer

Udendørsservice

Vores afdeling for udendørsservice er certificeret og erfarne anlægsgartnere. Vi følger Danske Anlægsgartneres retningslinjer og udarbejder individuelle serviceplaner.

Vi tilbyder omfattende græsslåning og pleje, renholdelse med miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse, kvalitetskontrol og digital rapportering.

Vores ekspertise inkluderer beskæring af blomster, buske og hække året rundt, rådgivning om udplantning, samt fældning og stynning af træer. Vi er klar til at håndtere snerydning og saltning.

Vores mål er at levere høj kvalitet og professionel service, der sikrer smukke og velplejede grønne områder.

Akut skadeservice

Skadeservice

PROFESSIONELT OG DOKUMENTERET – AKUT 24 TIMER I DØGNET: 43 99 99 98

Vores akutte skadeserviceafdeling står til rådighed døgnet rundt, og vi er specialiserede i professionel og dokumenteret skadeservice.

Vi er klar til at håndtere en bred vifte af uforudsete situationer, herunder vandskader, kloakvand, fugt og skimmelsvamp, rottebekæmpelse, stormskader, brand- og sodskader samt særlige opgaver som rydning, rengøring og desinficering.

Med vores ekspertise og 24-timers akutberedskab kan du altid kontakte os på telefonnummeret
43 99 99 98.

Vi er her for at hjælpe dig i nødens stund.

Kontakt os

Vi sikrer den rette løsning, til den rette tid og pris.