Nyhed: Banebrydende rengøring med Maxx Synbiotic

Maxx Synbiotic - en verdensnyhed!

Den globale middelspecialist Ecolab kan efter flere års forskning og udvikling nu præsentere og lancere et unikt nyt rengøringsmiddel.

Produkterne i Synbiotic serien indeholder milliarder af mikroskopiske små hjælpere i form af gode probiotiske bakterier samt præbiotika, der i samspil med de øvrige rengøringskomponenter skaber en lille revolution inden for rengøring. Rengøringen bliver mere effektiv, mere ergonomisk, mere miljøvenlig og giver frem for alt et bedre resultat og længerevarende renhed.

Maxx Synbiotic

Vi har testet Maxx Synbiotic for Ecolab

Da Ecolab i foråret 2024 spurgte Anders Andersens Rengøring, om vi ville teste Synbiotic før lanceringen på verdensplan, sagde vi straks ja til at påtage os den ærefulde opgave. Vi har ved at teste Maxx Synbiotic i den praktiske virkelighed fået et godt indblik i, hvordan vi bedst bruger og implementerer Maxx Synbiotic i vores daglige rengøringsservice og i ejendomsrengøring.

- Det har været super godt med en rengøringsleverandør som Anders Andersens Rengøring til at teste og være sparringspartner i forberedelserne, siger Irene Hemdrup, der er Sales Development Manager hos Ecolab.

- Vi har kendt Anders Andersens Rengøring i årtier og vidste, de ville tage udfordringen seriøst og samtidig være fleksible. Det har betydet, at vi kan lancere Synbiotic hurtigere i Danmark end i andre lande. Mine europæiske Ecolab kolleger kigger spørgende og lidt misundeligt mod os Danmark for at se, hvordan vi har været i stand til at rykke så hurtigt, fortæller en glad og tilfreds Irene Hemdrup.

Anders Andersens Rengøring er først i verden til at indkøbe og implementere Synbiotic

Ud over at vi gennem testsamarbejdet har fået et værdifuldt forspring i viden og erfaring med brug af Synbiotic, har vi også skrevet os ind i produktets historie ved at være den første virksomhed i hele verden til at afgive en specifik købsordre på Synbiotic. Det er meningsfyldt og motiverende igen at være med til at bane vej for en bæredygtig udvikling i rengøringsbranchen. I 2011 var vi det første landsdækkende rengøringsselskab, der fik svanemærkecertificering på rengøringsservice.

Både i virkemåde og resultater er Maxx Synbiotic en lille revolution

Herunder fremhæver Ecolab selv tre særlige styrker ved produktet.

Maxx Synbiotic

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at høre mere om, hvordan vi vil arbejde med Synbiotic til gavn for vores kunde, så kontakt os på info@aaren.dk, hvorefter vi følger op. 

Er du interesseret i en præsentation på et åbent gå-hjem-møde, så skriv ligeledes om din interesse på info@aaren.dk.

Test af nyt epokegørende rengøringsmiddel – Maxx Synbiotic

Et helt nyt middel til professionel rengøring har verdenspremiere i Danmark lige nu.

Produktet hedder Maxx Synbiotic og er udviklet af den globale hygiejnekoncern Ecolab.

Anders Andersens Rengøring har testet midlet for Ecolab forud for den store lancering, og konklusionen er klar; Synbiotic har en anden rengøringseffekt end traditionelle midler, fordi det er baseret på mikroorganismer; probiotiske bakterier som boostes af præbiotika. Synbiotic arbejder i dybden og fjerner genstridige lugte og snavs, uden brug af skrap kemi.

Det er driftsindkøber Jacob Andersen, der har stået for dialog og samarbejde med Ecolab omkring de udførte test af Synbiotic.

– Det har været stor en ære at bidrage med vores erfaring og ekspertise i brug og test af Synbiotic, fortæller han. – Det er et vildt interessant produkt, der på en måde skaber en lille revolution, fordi rengøringseffekten fortsætter efter, at rengøringen er udført færdig. Vi har ved selvsyn oplevet et ekstraordinært resultat. Det bedste er næsten, at midlet samtidig er skånsomt i forhold til miljøet og biologisk nedbrydeligt. Helt grundlæggende er der tale om velkomponeret bioteknologi, siger Jacob Andersen.

Styrket bæredygtighed i service til kunderne med Synbiotic

Anders Andersens Rengøring har været frontløber på miljøområdet siden 2011, hvor vi var det første landsdækkende rengøringsselskab med svanemærke på rengøringsservice. I 2017 blev vi svanemærket på vinduespolering og i 2021 på trappevask/ejendomsrengøring. Ud over 3-dobbelt svanemærkning indfører vi løbende nye tiltag, der sikrer kunderne stadig mere bæredygtighed i serviceydelsen.

Nyeste tiltag er implementering af verdensnyheden Maxx Synbiotic, der er udviklet af den globale hygiejne- og middelspecialist Ecolab.

Maxx Synbiotic er et naturbaseret rengøringsmiddel, der bidrager positivt både miljømæssigt og på det sociale aspekt; da det gavner vores servicemedarbejdere og brugerne ude hos kunderne. Maxx Synbiotic er ecolabel certificeret og emballagen er craddle-to-craddle certificeret. Midlet er biologisk nedbrydeligt og begrænser brug af kemi, hvilket gavner indeklimaet for kundernes medarbejdere. Samtidig forbedrer Synbiotic det fysiske arbejdsmiljø for vores servicemedarbejdere. Dels fordi Synbiotic er uden faremærkning og kan håndteres uden særlige værnemidler, og dels fordi midlet vil medføre mindre fysisk anstrengelse ved fx manuel gulvrengøring, fordi dybdevirkningen fjerner mere genstridigt snavs, så moppens glid og flow hen over gulvet bliver lettere og kræver mindre tryk ned i gulvet.

Vi ser Maxx Synbiotic som en mulighed for at gøre arbejdsmiljøet endnu bedre for vores servicemedarbejdere og herigennem modvirke nedslidning, som er et generelt problem for medarbejdere i rengøringsbranchen.

Brug af Synbiotic som effektiv lugtfjerner

I Anders Andersens Rengøring har vi testet Ecolabs nyskabende rengøringsmiddel Maxx Synbiotic i praksis. Synbiotic er bio-baseret og indeholder milliarder af gode mikroorganismer, som effektiviserer rengøringen. To meget væsentlige gevinster står tydeligt frem og er ret enestående i betragtning af, at der ikke indgår skrap kemi i midlet. Tværtimod er Maxx Synbiotic naturbaseret og biologisk nedbrydeligt. Rengøringsmidlet gør en forskel for både øje og næse som en følge af, at det fortsætter med at virke rengørende selv efter endt rengøring. En biologisk proces arbejder sig dybere ned og fjerner derved gamle små rester af sæbe, snavs og fedt. Disse ses ofte som tynde grå lag i fuger mellem fliser og andre steder. På områder, hvor der kan opstå uønskede lugte, fx toiletter og baderum, kan lugten sidde i det dybtliggende snavs. Når snavset fjernes, fjernes også lugten og kilden til lugten.

Det gode resultat og duften af ’rent’ kommer uden at bruge skrappe kemiske midler.  Normal rengøring fjerner det snavs, der umiddelbart lader sig fjerne. Med Synbiotic kommer vi dybere, hver dag.

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.