Effektivitet og hygiejne: Tork PeakServe H5 dispenseren til håndklædeark

Som rengøringsfirma ved vi, hvor vigtigt det er at holde travle toiletter rene og hygiejniske uden unødvendige afbrydelser. Vi præsenterer Tork PeakServe H5 Dispenseren, udviklet til at forbedre brugeroplevelsen og optimere rengøringsprocessen. Med en imponerende kapacitet, komprimerede refills og hurtig dispenserfunktion, vil denne dispenser revolutionere måden, vi håndterer håndklædeark.

Tork PeakServe H5 dispenser på toilet

Vores servicemedarbejdere står ofte over for udfordringer i at opretholde renligheden på travle toiletter, samtidig med at de undgår afbrydelser i deres arbejdsflow, ved at skulle fyldes tomme dispensere. Tork PeakServe H5 Dispenseren er vores svar på disse udfordringer.

Effektivitet på toilettet

  • Fyld op med håndklædeark, når det passer: Med Tork PeakServe H5 får vi større fleksibilitet til at fylde op.
  • Plads til 250% flere håndklædeark: Komprimerede bundter giver os mulighed for at opbevare flere håndklædeark, hvilket betyder, at den ikke pludselig løber tør.
  • Patenteret Continuous System: Tork PeakServe H5 gør det altid hurtigt og nemt at tage et håndklædeark med vores nye patenterede Continuous system.
  • CO2-neutral: Dispenseren er CO2-neutral, hvilket bidrager til at reducere miljøpåvirkningen.

Universel anvendelse

Tork PeakServe H5 dispenseren passer til alle typer toiletter uanset hvor hyppigt toilettet, indretning og størrelser. Dette gør den til en alsidig og pålidelig løsning for rengøringsfirmaer, der ønsker konsistens på tværs af forskellige lokationer.

Kvalitet og miljø

I andre systemer skabes der hurtigt et ”tryk” i dispenseren, når den fyldes godt op. Det medfører at man har svært ved at trække papiret ud og det ofte flækker, og dermed skaber et overforbrug, da man enten får for meget papir ud eller papir man ikke kan bruge. Derudover fnuller det ødelagte papir og skaber snavs ved dispenseren. Tork PeakServe H5 er bygget med en karusselløsning (Continuous systemet), der sikrer, at netop det ikke sker; håndpapiret flækker ikke, og gør det nemt for forbrugere at tage det ud.

Tork PeakServe H5s karusselløsning, som sikrer at papiret ikke sidder fast når den er fyldt helt op.

Desuden er Tork PeakServe håndklædeark certificeret af EU Miljømærket og Forest Stewardship Council (FSC), hvilket garanterer ansvarligt skovbrug og bæredygtighed. Refills er komprimeret til halv størrelse, hvilket sparer plads på rengøringsvognen og vi undgår spild fra stubruller med en-ad-gangen dispenserfunktion.

Tork PeakServe H5 Dispenseren til håndklædeark tilbyder høj kapacitet og kvalitet i én samlet pakke. Gør din rengøringsproces mere effektiv og brugervenlig med denne innovative dispenser.

Hør mere – kontakt os på 43 99 99 99, og spørg efter Jacob Andersen.

Tilmeld dig vores videns- og informationsmail, og få adgang til uvurderlig viden og frisk inspiration inden for rengøring, vinduespolering, og ejendomsservice.

Opdag, hvordan vi kan hjælpe med at bevare og øge værdien af dine faciliteter. Plus, du får eksklusiv adgang til at vinde fodboldbilletter, oftest til F.C. København kampe i Parken. Tilmeld dig nu med et enkelt klik.