Vinduespolering til erhverv

Når vinduespolering tager nye højder

Vores vinduespudsere er veluddannede håndværkere og udfører alle opgaver med stolthed og stabilitet – med respekt for faget og miljøet.
For vi kan med stolthed bryste os af, at vi var den første leverandør af Svanemærket vinduespolering i Norden.

55 år har lært os at se enhver plet

– og du er aldrig i tvivl om, at vi har været der!

Vi garanterer høj kvalitet, fleksibel service – landet over.

Anders Andersens Rengøring er Danmarks største leverandør af vinduespolering og var først i Norden med Svanemærket polering.

Vi polerer vinduer i alle højder med branchens største antal af lifte. Vores lifte når helt op til 64 meters højde – og udlejes desuden til andre højdeopgaver.

I 1968 begyndte den unge Anders Andersens eventyr med at tilbyde vinduespolering i høj kvalitet til sjællandske skoler, virksomheder og boligforeninger. Den kvalitet og filosofi som Anders skabe virksomheden med, er stadig den som hænger ved i dag.

Vi renser også facader, tagrender og fjerner graffiti

Vores specialiserede team sørger for flotte facader i alle højder.

Facaderensningen udføres af erfarne og specialiserede medarbejdere med et mobilt hedvandsanlæg med optimalt spuletryk.

Når vi renser facader

Vi fjerner graffiti hurtigt og effektivt Intet er grimmere og mere irriterende end graffiti på en flot bygning. Derfor har vi specialiseret i akut udrykning og fjernelse af graffiti, så det er som om, den aldrig har været der.

Vores store liftpark, sikrer at vi kan klare rensning af tagrender i op til 64 meters højde. Flere af vores kunder vælger at få tjekket og renset deres tagrender.

Kontakt os

Vi sikrer den rette løsning, til den rette tid og pris.